Dutch: Launch of the black beauty box

NIEUW & UNIEK: De eerste beauty box voor colored beauties!

Diemen/23 oktober 2016 – Wat geweldig dat we in een tijd leven dat Lupita op de cover van Vogue staat en Taraji P. Henson (a.k.a. Cookie van Empire) een haar eigen lipstick mag uitbrengen voor het wereldbekende merk MAC! Maar laten we eerlijk zijn. Hoewel de wereld laat zien steeds meer open te staan voor alle vormen van schoonheid, lopen de meeste merken nog steeds achter.

We herkennen allemaal wel die zoektocht naar de juiste tint foundation. Of dat we in de toko staan en een man moeten vragen naar het juiste product voor ons haar. Als donkere vrouw is het nog steeds lastig om producten te vinden die passen of advies te verkrijgen bij ons haar, huid, lifestyle & fashion. En als we iets willen proberen, dan betalen we meteen de hoofdprijs.

Met het introduceren van de Black Beauty Box, willen wij van Branded by Beauty hier verandering in brengen. De Black Beauty Box is daarmee de eerste beauty box voor de gekleurde vrouw, bestaande uit een hoop goodies!

Dankzij de Black Beauty Box, kun je als vrouw, met voor alle meer dan 50 tinten bruin, kennis maken met nieuwe merken. Laat je inspireren door tips & tricks van de professional en ontdek welke technieken bij jou passen. Probeer nieuwe producten uit en laat jezelf verwennen met de diensten, die we jou tegen een zeer voordelige prijs kunnen aanbieden of zelfs geheel gratis, dankzij de samenwerking met onze beauty partners.

Wat er precies in zit, dat verklappen we natuurlijk nog niet. Ontdek de inhoud van de eerste Black Beauty Box op 3 december 2016, tijdens het Locked & Loose event (Kids edition) in Rotterdam in het Wereldmuseum, de voorverkoop start op 17 oktober 2016 en zolang de voorraad strekt!

De Black Beauty Box kost €17,50 en wordt in 2 versies uitgebracht. Een editie voor de vrouw en 1 voor moeder en kind, speciaal voor het event Locked & Loose Kids editie. “De waarde van de Black Beauty Box ligt ver boven de aanschaf waarde. En voor deze eerste editie pakken wij extra uit!” Aldus het team Black Beauty Box

Voorverkoopkanalen: via het Locked & Loose event http://thenaturalhairclub.nl/tickets-3/ georganiseerd door grootste actieve Natural Hair groep in NL en via Double Beauty http:// http://www.doublebeauty.nl/black-beauty-box/

Daarnaast verloten wij een aantal unieke Golden Beauty Boxen (een Black Beauty Box die je alleen kunt winnen en niet kopen) onder onze followers op instagram en Facebook. Dus like snel onze Facebook https://www.facebook.com/BlckBeautyBox/?fref=ts en instagram https://www.instagram.com/blackbeautyboxeu/en ding mee naar deze exclusieve boxen (met o.a. een volledige lijn, exclusieve en unieke items) ——————————————————————————————————

Submit a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s